top of page
P O N U D B A

“Vaše slaščice so pa angelskega okusa. Le kaj je v njih, da so tako dobre?”, me je pred časom vprašala redna stranka.

 

Lepšega komentarja si ne bi mogla zaželeti. Vse sladice so narejene z ljubeznijo, v njih pa se prepletajo tako tradicionalni recepti naših babic kot najsodobnejši trendi svetovnih slaščičarjev.

 

Tu je naštetih le nekaj slaščic, ki bodo nežno pobožale vaše brbončice: 

  • sadne in čokoladne rezine (bananina, borovničeva, čokoladna, kremna, malinina, orehova, kremšnita, gozdiček, lambada),

  • sadne in čokoladne torte (bananina, biskvitna, borovničeva, jagodna, jogurtova, karamelna, kokosova, lešnikova, mandljeva, orehova, pomarančna, sacher, sadna, ananasova, čokoladna torta na smetanovi osnovi, čokoladna torta z višnjami …),

  • drobno pecivo (kokos kocke, ruske kape, čokoladni ježek, indijanček …),

  • zavitke in pite (borovničev, jagodni, jabolčni zavitek, medena, sadna pita, skutin zvitek),

  • piškoti in keksi (orehovi, medenjaki, linške oči, kokosovi, poljubčki, čokoladni),

  • bio potica, lešnikova potica,

  • francoski rogljiček,

  • gibanica,

  • grmada,

  • rolada,

  • čokoladni mousse

 

… in še veliko drugih sladkih dobrot.

bottom of page